Trexin.hu - Fémbútor Specialista, a legkedvezőbb Magyarországi megoldással!

Kérjen ajánlatot

Kérjen egyedi ajánlatot egy termékhez!

Ajánlatot kérek

Főoldal

Tisztelt Partnerünk! 

Cégünk telephelye és postacíme: 1155 Budapest, Őrjárat utca 4/b.

Értékesítés telefonszámai:

Mobil (Magyar Telekom): +3630/231-3130 valamint +3630/931-9334 

Telefon (Digi): +361 704-9281 (sokszor foglalt)

Nyitvatartásunk:

Hétköznap 8:30 – 17:00,

Pénteken rövidítetten: 8:30 – 14:30-ig!

(Az ettől eltérő időpontokban való kiszállítások, valamint beszállítóink szállításaira is van mód;

ezt előzetesen telefonon egyeztetni szükséges! )

VÁLASSZON FÉMBÚTORT KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓI KÉPVISELETTŐL  !

Cégünk 1995-ben alakult, és a kezdeti útkeresés után – követve a piac változásait és figyelembe véve az egyre erősödő versenyt – magas minőségű fémbútorok gyártására és forgalmazására specializálódott.

Működésünk során kínálatunkba mindig olyan termékeket választottunk, amelyek a kiváló minőséget, kedvező piaci árfekvést, tartósságot és a felhasználó biztonságát képviselik. Termékkínálatunk ezzel párhuzamosan az irodai és üzleti munka, valamint a létesítményüzemeltetési feladatok könnyebb és egyben hatékonyabb elvégzését hívatott elősegíteni a környezettudatosság szem előtt tartásával.Több, mint 10 éve kizárólagos hazai képviselői vagyunk a TRIUMPH fémbútor gyártó cégnek, és a gyártás folyamán alkalmazott legújabb technikai fejlesztések segítségével biztosítani tudjuk a kiemelkedő minőséget, melyet az 5-15 évig terjedő garanciavállalás is egyértelműen igazol.

A fémbútorok környezetbarátok, mivel idejétmúltan újra hasznosíthatók, nem kell kivágni érte az értékes erdőket. Az öltözőszekrények jó helykihasználású és rendezett, biztonsági zárral ellátott tárolást tesznek lehetővé, az irodai fémszekrények esztétikusak, praktikusak és könnyen átlátható dokumentáció kezelésére hivatottak.
Emellett a fémbútorok a szinterezett (porszórt) felületük miatt könnyen tisztán tarthatók, ami fontos érv olyan helyeken, ahol a bútorokat naponta több ember is használja.

Cégünk nem csak forgalmaz fémbútorokat és üzletberendezéseket, hanem egyedi igények alapján tervez és gyárt is különböző felhasználású fémszekrényeket. A szakembereink által vezetett tanácsadás, felmérés, tervezés, gyártás és szerelés során elősegítjük és megvalósítjuk létesítményének optimális berendezését, legjobb helykihasználását.

Elhivatottságunkat, hatékonyságunkat és a mind nagyobb precizitásra irányuló törekvésünket igazolja a 2005 óta meglévő ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvány, amely folyamatosan biztosítja a vevőink legteljesebb körű kiszolgálását, amit csak egy rendszeres ellenőrzés mellett működő, széles termékpalettájú raktárkészlettel rendelkező, dinamikus cég nyújthat kereskedelmi partnerei részére.