Sóskúti Lovas- és Élménypark Táltos Étterem és Panzió

OK Klubkártyával
5% az éttermi fogyasztás árából, 20% a panzió szolgáltatásaiból
Budapest vonzáskörzetében, a fõvárostól a Balaton felé mindössze 25 km-re, jól megközelíthetõ helyen, gyönyörû, saját gondozásban álló természeti környezetben találhatóak a Sóskúti Lovas- és Élménypark közel 60 hektáron elterülõ létesítményei.
A létesítmény mintegy 50-60 fõ számára tud éjszakai szálláshelyet biztosítani.

A panzióban 11 db., két-két fõ elhelyezésére alkalmas szobával állunk kedves vendégeink rendelkezésére. A 11 db szobából 6 db franciaágyas, 3 db két ágyas, 2 db fiatalos izgalmasan elhelyezett emeletes ágyas kialakítású. Ezek a szobák is 2 személyesek.

Minden szobához külön fürdõszoba tartozik, továbbá biztosított a tv és internet használat lehetõsége. A panzióhoz tartozik egy 2 szobás és egy 3 szobás apartman jellegû családi szálláshely 5+2, illetõleg 3+3+3 ággyal. A családi apartman szállásokhoz is külön fürdõszoba tartozik.

Az éjszakai szállás lehetõséget egészíti ki a fiatalok részére szánt 12 ágyas ifjúsági (tábori) szállás, ahol az elhelyezés egy légtérben történik emeletes ágyas fekvõhely megoldással.

Minõségi szolgáltatásaink egyszerre szolgálják a lovak szerelmeseit, a profi sportolókat, a szabadidõ gondtalan eltöltését vagy kalandot keresõket és a természetet kedvelõket egyaránt.
A lovas ágazat mellett kiváló éttermünkkel és panzióinkkal illetve teljes körû rendezvényszervezõi szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket.
A lovak közelsége és a lovaglás nyújtotta élményeken túl, a Sóskúti Lovas- és Élménypark méltó, különleges és kellemes helyszíne nagyszabású vállalati rendezvényeknek, tudományos konferenciáknak, tréningeknek, továbbá különbözõ családi és társasági összejöveteleknek (pl.: esküvõk, lovasbemutatókkal fûszerezett események…)
Élményparkunk a magyar turizmus aktív részeseként utazási irodákkal együttmûködve, számos bel- és külföldi csoportnak nyújt feledhetetlen élményt.
Sóskúti Lovas- és Élménypark Táltos Étterem és Panzió Sóskúti Lovas- és Élménypark Táltos Étterem és Panzió Sóskúti Lovas- és Élménypark Táltos Étterem és Panzió Sóskúti Lovas- és Élménypark Táltos Étterem és Panzió Sóskúti Lovas- és Élménypark Táltos Étterem és Panzió Sóskúti Lovas- és Élménypark Táltos Étterem és Panzió Sóskúti Lovas- és Élménypark Táltos Étterem és Panzió Sóskúti Lovas- és Élménypark Táltos Étterem és Panzió Sóskúti Lovas- és Élménypark Táltos Étterem és Panzió

OK Klubkártya © 2016