Tapolca Fogadó

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból

(A kedvezmény az éttermi fogyasztásra nem vonatkozik)
Hangulatos szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén! A panzió Miskolctapolca képének már több mint egy évtizede alkotja részét. 2001 márciusában nyitott meg.

A szálloda szobáiban, éttermében és egész megjelenésében elsőre feltűnik vendégeinknek a természetes alapanyagok túlsúlya. A Zemplénben őshonos vörösfenyő képezi a fő alapanyagot. Ettől is olyan otthonosak a szobák. Emellett, a szálláshely egyediségéhez hozzájárulnak a különleges építészeti megoldások is. Ilyen építészeti megoldással nem készült más szállás Miskolc városában, de valószínűleg az ország más tájain sem. A Leták és Tamás Építésziroda által megvalósított koncepciónak köszönhető a „Ház a házban” érzés, mely a különleges tetőmegoldásnak köszönhető.

Többek között ezen egyedi megoldásoknak és a kedves kiszolgálásnak köszönhetően a nyitás után a szállás Miskolctapolca látogatói között szinte pillanatok alatt az egyik legkedveltebbé vált.

Igyekszünk árainkkal is Vendégeink elégedettségét fokozni. Tudomásunk szerint, jelenleg nem található a hasonló színvonalú szolgáltatásokat nyújtó vendéglátóhelyek között, ilyen olcsó szállás Miskolc közelében.
Tapolca Fogadó Tapolca Fogadó Tapolca Fogadó Tapolca Fogadó Tapolca Fogadó Tapolca Fogadó Tapolca Fogadó Tapolca Fogadó Tapolca Fogadó Tapolca Fogadó

OK Klubkártya © 2016