Ypsilon Café

OK Klubkártyával
15% kedvezmény az étel- italfogyasztás árából

(A kedvezmény az akciós árakra és a napi menüre nem vonatkozik)
A félévente megújuló étlap tartalmaz számos szezonális ételt, illetve alapanyagot is, ételeinkhez széles bor és pálinka kínálat társul.

Éttermünk várja a rendezvény, az esküvő, a születésnap, a névnap, az osztálytalálkozó, a ballagás, a céges buli, a lánybúcsú, a legénybúcsú, halotti tor, intim meghitt atmoszféra, bizalmas tárgyalás, koncerhelyszín, koncert terem alkalmából érkezőket.

A meghitt atmoszféra mellett, több óriás kivetítő, plazma tévé, komoly hangtechnika áll rendelkezésre a sportközvetítések minőségi sugárzására.

Tavasztól őszig a hangulatos kerthelyiség kitűnő találkozási hely, a koktél, a bor vagy az itallapunk széles választéka garancia a felfrissülésre. Kerthelyiségünk hatalmas platánfái kellemesen hűs perceket kínálnak.

Karaoke party minden pénteken a hajnal 4-ig tartó buli csinos hoszteszek által kínált promóciók és ital akciók helyszíne.

Szombaton 22 órától RETRO DISCO, a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink best of slágereire táncolhatnak.

A budapesti étterem programjai közt az őszi – téli időszakban a borvacsora mellett malacsütés és sörkóstoló is várja a vendégeket, míg a tavaszi – nyári ajánlatok közt karaoke partyk, legény- és leánybúcsúk, esküvői rendezvények a legkeresettebb ajánlatok.
Ypsilon Café Ypsilon Café Ypsilon Café Ypsilon Café

OK Klubkártya © 2016