A sofőr – sofőrszolgálat Budapest

OK Klubkártyával
15% kedvezmény a szolgáltatás díjából

(Más kedvezménnyel nem összevonható)
Az A sofőr - sofőrszolgálat Budapesten és vonzáskörzetében végzi tevékenységét. Küldetésünk hogy sofőrsegély szolgáltatásunk révén minél több szórakozni vágyónak biztosítsuk az önfeledt kikapcsolódást. Egyedi megjelenéssel, kedvező árakkal és profi kollégákkal állunk meglévő és jövőbeni ügyfeleink rendelkezésére. Amellett, hogy sofőrünk által biztonsággal hazajuttassuk ügyfeleinket, célunk a sofőrszolgálat, mint szolgáltatás működésének megismertetése és népszerűsítése.

Sofőrszolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, sofőrjeink a diszpécserrel egyeztetett lehető legrövidebb időn belül kiérkeznek Önhöz speciális, kimondottan erre a célra kifejlesztett technikai háttértámogatásunknak köszönhetően.

Budapesti és vidéki áraink honlapunk ár kalkulátorával pontosan számíthatók. Nálunk annyit fizet, amennyit a kalkulátorral is kiszámolt! Okostelefonról böngészők számára telefonra optimalizált viteldíj kalkulátor áll rendelkezésre.

Budapesten az éjszakai időszakban a Nagykörút és budai folytatásának vonalán belülről érkező hívásokra 25 perces kiállási időgaranciát vállalunk!

Jelszavunk a biztonság, a megbízhatóság és a diszkréció! Tapasztalt kollégáink mindig a megszokott minőségű szolgáltatással és kellően diszkrét módon végzik munkájukat.
Az A sofőr – sofőrszolgálat a biztosítási piacon elérhető legmagasabb felelősségbiztosítási csomaggal rendelkezik, hogy Ön és autója minden körülmények között a legnagyobb biztonságban utazhasson velünk.

Honlapunkon folyamatosan frissülő híreket, akciókat találhat. Egyedi alkoholszint kalkulátorunkkal kiszámolhatja még azt az időt isamelyen belül mindenképpen érdemes szolgáltatásunkat igénybe vennie! Facebook oldalunkat lájkolva akciókban, sorsolásokban vehet részt!

Hungaropass kártyájának felmutatásával 15% kedvezményre jogosult árainkból (egyéb kedvezményekkel össze nem vonható)! Kérjük, hogy Hungaropass kártyájának igénybevételi szándékát diszpécserünknél fuvar rendelésekor szíveskedjen jelezni!

Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink egyre gyarapodó táborában üdvözölhetjük!
A sofőr – sofőrszolgálat Budapest A sofőr – sofőrszolgálat Budapest A sofőr – sofőrszolgálat Budapest A sofőr – sofőrszolgálat Budapest

OK Klubkártya © 2016