Rio Beauty Hungary

OK Klubkártyával
5% kedvezmény a készülékek árából, beleértve az akciós készülékeket is

(A kedvezmény a kiegészítőkre nem vonatkozik)

Online megrendelésnél kérjük jelezd, hogy OK Klubkártyával rendelkezel és írd be a kártyaszámot!
Cégünk a Mopa Kft immár 4. éve hivatalos disztribútorai az angliai Rio Beuty márkának, mely a professzionális kozmetikai szalonok technológiáit alkalmazva, otthoni használatra kifejlesztett kozmetikai készülékeket kínálnak Mindenki számára.
A termékpaletta a szépségápolás témakörében a bőrfeszesítés és arcápolástól kezdve, az otthoni végleges szőrtelenítő technológiákon át, egészen a fogak és lábak ápolásáig, egészséges életmódig nyújt prémium minőségű készülékeket. A tervezés során az elsődleges szempontok a minőség, időtálló technológia és az egyszerű használat.
Válogasson kedvére az arcfeszesítő, ránctalanító és arcápoló készülékek között, tekintse meg az IPL, lézeres, elektrolízises és csiszoló szőrtelenítő készülékeinket, ha véglegesen szeretne megszabadulni a makacs szőrszálaktól, vagy válassza gyors gyantakészletünket. Az esztétikus és kifogástalan szájhigiénia érdekében fogfehérítő és fogkő eltávolító készleteket is kínálunk az Önök számára. Ha pedig az allergia tünetei kínozzák többféle levegő tisztító készülék közül találhatja meg az Ön számára legszimpatikusabbat
Rio Beauty Hungary

OK Klubkártya © 2016