Ingatlan Magánkézből

OK Klubkártyával
20% kedvezmény a Large csomag árából
Ez az oldal azért jött létre, hogy az ingatlantulajdonosok, akik nem ingatlanközvetítővel szeretnék értékesíteni saját vagy ismerősük, családtagjuk bármilyen ingatlanát és nincs idejük, minden nagy látogatottságot bonyolító hirdetési oldalon felrögzíteni képpel egyéb kiegészítőkkel ellátni hirdetesüket.

Itt 4 lehetőséget talál arra, hogy Önnek ne kelljen foglalkoznia az ingatlana hirdetésével. 4 féle csomagból választhat. Nem csak kizárólag online hirdetésekre talál megoldást, hanem egyéb kiegészítő promóciókat is talál. Oldalunknak nem az a célja, hogy az ingatlanszakmát rontsa. Olyan ingatlant eladni kívánó embereknek állítottuk össze csomagjainkat, akik nem akarnak ingatlanközvetítő segítségével értékesíteni otthonukat.

Szolgáltatásunkat ingatlanértékesítést segítő szolgáltatásnak neveztük el, hiszen mi közvetlen nem szerepelünk az ingatlan értékesítésében. Segítséget nyújtunk a promócióban.

Csomagjainkban felsoroljuk, hogy milyen weblapokon szerepeltetjük hirdetését illetve még milyen módon segítjük elő az értékesítést.

NEM KÖZVETÍTÜNK INGATLANT. Kizárólag reklámozzuk az ingatlanát, vevőket nem közvetítünk, elérhetőségünk semmilyen hirdetésben nem szerepel.

Ingatlanát értékesíti, akkor örülünk és nem kérünk jutalékot.

PROMÓCIÓS CSOMAGJAINKAT VÁLASZTVA AKÁR TÖBB 100 000 VAGY ÉPPEN 1 000 000 FT-OT TAKARÍTHAT MEG.

Minden hirdetésben az eladó elérhetősége szerepel. Az érdeklődő nem minket hív, hanem a tulajdonost.

3+1 csomagot állítottunk össze, hogy több lehetőség közül tudjon választani. Csomagjainkat a kezdőoldalon a képek alatt találja.

100% visszafizetési garanciát vállalunk.

Önt keresik az ingatlanra éreklődők

Ön egyeztet időpontot

Ön mutatja be az ingatlant

Ön tárgyal a vevő jelölttel

Ön nem fizet jutalékot eladás esetén

Ön előre tudja mekkora összegű a hirdetési csomagja

Ön tudja tervezni a teljes kiadását az ingatlan hirdetéssel kapcsolatban

Mi hirdetünk Ön helyett, a mi munkánkra garanciát vállalunk, de a hirdetési oldalak működéséért nem vállalunk felelősséget.

Garancián értelmében 72 órán belül elküldjük a megrendelő e-mail címére a feladási linkeket, ahol tudja ellenőrizni munkánk pontosságát és gyorsaságát.

Egyéb szolgáltatásainak ingatlan értékesítést segítő csomagunk egyikének megvásárlásával lehetséges. Amennyiben Önt csak a kiegészítő szolgáltatások érdeklik, keressen elérhetőségeinken.

Hirdetési csomagjainkat havi díjként tüntettük fel az összehasonlítás miatt, de megrendelés esetén negyedévet kell tekinteni, mivel minden a csomagokban megjelölt weblapokon legalább 3 hónapos promóció javasolt. Ennyi idő valószínűleg kell, ahhoz, hogy az ingatlant el tudja adni.

Amennyiben az ingatlant sikerül értékesítenie, Önnek jeleznie kell felénk, hogy a promóciót megszüntessük.

OK Klubkártya © 2016