BALATON-ABLAK Energetikai Kft.

OK Klubkártyával
5-10% kedvezmény a műanyag és a fa nyílászárók, valamint az árnyékolástechnikai termékek listaárából
A BALATON-ABLAK Energetikai Kft egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely teljes körű, megbízható szolgáltatást kínál Önnek, a műanyag és fa, kül- és beltéri nyílászárók javítása, beépítése, cseréje és az azt követő helyreállítás terén.

Fő tevékenységi körünk az építőipar területén a kültéri műanyag nyílászárók forgalmazása és beépítése. Kollégáink szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal segítik Önöket a tervezéstől a helyszíni felmérésen át a kész nyílászárók beépítéséig.

Műanyag nyílászáró kínálatunkból tetszőlegesen rendelhetők az hatkamrás OVLO CLASSIC (80 mm –es) és hétkamrás PRIME (93 mm-es) profilból gyártott ablakok. A hagyományos nyitású műanyag ablakok, erkélyajtók mellett amerikai toló- és emelőpaneles ablakokat is forgalmazunk. Erkélyajtó rendelhető toló-bukó kivitelben is. A nyílászáróink kimagasló hő és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek.
Az ablakok már rendelhetők 3 rétegű üvegezéssel, melynek hő-átbocsájtási tényezője k=0,5W/m2-ig fokozható (P RIME profil és 48mm-es 3rétegű üveg), kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően felhasználhatók passzívházak építésénél.
BALATON-ABLAK Energetikai Kft.

OK Klubkártya © 2016