Bakelit Multi Art Center

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a menüsorból, az italsorból és az eszközbérleti hozzájárulásból együttesen

(A kedvezmény csak teljes catering megrendelése esetén érvényes)
Amikor magam elé képzelem az esküvőm napját a következő jelzők ugranak a fejemben kapásból: különleges, egyedi, romantikus, feledhetetlen, utánozhatatlan.
Tapasztalatból tudom, hogy a legnagyobb hangsúlyt az esküvőtök helyszínének megválasztására kell helyezni. Ez lesz az, amire a legfiatalabbak és a legidősebbek is emlékezni fognak. Ezért szánjatok több időt és energiát erre a kérdésre. A következőkre kell odafigyelnetek: a szertartás külső helyszínre tervezitek? Milyen jellegű helyszínt kerestek: kastély, hajó, étterem, rendezvényközpont; mekkora és milyen összetételű lesz a vendégsereg. Ezek meghatározásával egyszerűbb és gyorsabb lesz a választásotok a magyar esküvőpiac kínálatából. Számomra egy helyszín akkor válik igazán meghatározóvá a döntéshozatalban, ha tud valami olyan pluszt nyújtani, amitől meghökkenek és elgondolkodom, hiszen tudom, hogy a násznép sem lesz ennél különb. Valószínűleg egy tucat hasonló esküvőn jártak már.
Azonban a Bakelit valami mást adott nyújt. A gyártelep közepén, macskaköveken lépdelve elsőre beleszerettem. Ettől mindenki hanyatt fog esni, gondoltam magamban, és így is lett. A termek eszméletlenek, merthogy több is van, és akár 250 fő is képes ugyanabban a teremben együtt mulatni. A szertartás megrendezésére is van itt lehetőségetek, méghozzá díjmentesen. Saját 500 adagos főzőkonyhával rendelkeznek… amiről nem is írnék hosszasan, próbáljátok ki Ti magatok. A lehengerlő staff mindenben segítségetekre lesz és nem mellesleg a kedves ünnepelt jegyespárt helyezik a középpontba. Welcome falatoknak kínált, helyben készült fenséges libatepertő a ház ajándéka. Kínálatuk igen színes, nincs is olyan, amiben ne tudnának segítséget nyújtani. Fontos megjegyeznem azt, hogy rugalmasak: nem minden helyszínről mondható ez el.
A Bakelit védjegye a kalkulálható esküvő. Három számból (ételsor, italsor, eszköz bérlet) kalkulálható az esküvő teljes költsége, ami azt jelenti, hogy annyiba fog kerülni a végén, amennyiről megállapodtatok az elején. Nem keletkeznek egyéb rejtett költségek. Így nem kell azon aggódnotok, közeledve a nagy nap felé, hogy még mennyit kell spórolni a nászúton…
Gondolom Ti is szembesültetek már azzal, hogy a buli után nem volt kedvetek taxira egy vagyont költeni és a buli olyan jól sikerült, hogy a tömegközlekedést sem szívesen választottátok. A Bakelit Multi Art Center saját hostelt vezet, melyben akár 75 vendég elszállásolása is lehetséges. Kipihenhetitek, a lagzi fáradalmait vagy csak elbújhattok néhány lopott percre, hiszen a hostel az épület falai között húzódik meg.
Egy mondattal: ha valami újra és másra vágysz és szeretnél a szürkeségből kitűnni, akkor a Bakelitben a helyed!
Lájkoljátok az esküvő a Bakelitben Facebook oldalt, valamint látogassatok el a bakeliteventhall.com weboldara, melyeken képekkel és érdekes információkkal lehettek gazdagabbak.
Kérjetek ajánlatot az alábbi elérhetőségeken, illetve várnak minden leendő házaspárt sok szeretettel egy helyszínbejárásra, ahol magatok is szemügyre vehetitek ezt a vagány esküvőhelyszínt!
Bakelit Multi Art Center Bakelit Multi Art Center Bakelit Multi Art Center Bakelit Multi Art Center Bakelit Multi Art Center Bakelit Multi Art Center Bakelit Multi Art Center Bakelit Multi Art Center

OK Klubkártya © 2016