Babarczi Szőlőbirtok és Pince

OK Klubkártyával
5% kedvezmény a borkóstolás árából
A Babarczi Szőlőbirtok majd' három évtizedes múltra visszatekintő családi vállalkozás.
Közel 55 hektáron gazdálkodunk, amelyből 45 saját tulajdon, így a Pannonhalmi Borvidék egyik legnagyobb borászata vagyunk.
A pincészetet és lakóházunkat, mely 1 hektáron terül el 1998-ban vásároltuk és 2003-ban újítottuk fel.
Pincészetünk folyamatosan fejleszti borászati eszközeit, gépparkját, aminek köszönhetően magas színvonalú technológiával rendelkezünk.
A borászatunk szőlőültetvényei Győrújbaráton, Tényőn és Győrszemerén helyezkednek el.
Ültetvényeink fajtaösszetétele 2009-ig a következőképpen alakult: 14 hektár Rajnai Rizling, 14 hektár Rizlingszilváni, 12 hektár Olaszrizling, 8 hektár Tramini, 1 hektár Ottonel Muskotály és 1 hektár Sauvignon Blanc. Az új telepítésű ültetvények fajtaösszetételénél megőriztük a Rajnai rizling-Olasz rizling-Tramini-Rizlingszilváni tengelyt és kiegészítettük Magyarországon és külföldön is népszerű fajtákkal, így Chardonnay, Pinot Blanc, Cserszegi Fűszeres és Irsai Olivér is eltelepítésre került.
A szőlőbirtokunk központja Győrújbaráton, Győr központjától mintegy 10 km-re található. Maga a község a Kisalföld és Bakony utolsó nyúlványának számító Sokorói dombság találkozásánál fekszik. A falu dombjairól gyönyörű a kilátás a Kisalföldre és Győr városára egyaránt.

A pincészetünk célja, a palackos boraink széleskörű megismertetése mind az idősebb, mind pedig a fiatalabb generációval. Ezért megújult borkóstoló ajánlatunkkal várjuk a bor szerelmeseit.

Kérem látogasson el ön is hozzánk! Fedezze fel a borkészítés rejtelmeit és kóstolja meg a régióra legjellemzőbb minőségi borainkat!

'11 Palackos boraink:
Pannonhalmi Olaszrizling 2011
Pannonhalmi Rajnai rizling 2011
Pannonhalmi Cserszegi fűszeres 2011
Pannonhalmi Tramini 2011
Pannonhalmi Tradíció 2011
Babarczi Szőlőbirtok és Pince Babarczi Szőlőbirtok és Pince Babarczi Szőlőbirtok és Pince

OK Klubkártya © 2016