Féldrágakő ékszerek webáruháza

OK Klubkártyával
10% kedvezmény minden online rendelt termék árából
(más kedvezménnyel nem összevonható)

Online megrendelésnél kérjük jelezd, hogy OK Klubkártyával rendelkezel és írd be a kártyaszámot!
Webáruházunkban egyedi, kézzel készített féldrágakő ékszereket kínálunk.
Kiemelten fontos számunka a megfelelő minőség, így minden termékünk allergiamentes fémötvözetből, valamint ezüst ötvözetből készül, mely nem kopik, hordásra fényesedik. A féldrágakövek az egyéb bizsuékszerekkel ellentétben a megfelelő gondozás esetén bármeddig megőrzik szépségüket.

Mindemellett a természetgyógyászatban elismert, hogy a kövek a betegségek, lelki gondok okozta energiagátak fölszabadításában segítenek. Pozitív rezgéseik harmonizálnak az emberi test és lélek rezgéseivel és energiát adnak. Egy jól megválasztott kő pozitív támogatást ad a gyorsabb gyógyuláshoz, lelkiállapotunk javításához, a belső harmónia megteremtéséhez. A gyógyító kövek alkalmazásának a legelterjedtebb módja manapság, ha magunkon viseljük őket, hiszen egészség javító hatásuk mellett szépek és divatosak.
Féldrágakő ékszerek webáruháza Féldrágakő ékszerek webáruháza Féldrágakő ékszerek webáruháza Féldrágakő ékszerek webáruháza Féldrágakő ékszerek webáruháza Féldrágakő ékszerek webáruháza Féldrágakő ékszerek webáruháza Féldrágakő ékszerek webáruháza Féldrágakő ékszerek webáruháza Féldrágakő ékszerek webáruháza

OK Klubkártya © 2016