Feeling Center Wellness Spa Központ

OK Klubkártyával
10% kedvezmény minden szolgáltatás és a bérlet árából

(a kedvezmények nem vonhatók össze)
Wellness, fittness, kikapcsolódás egy helyen Szegeden!

A szépségház célja, hogy igényeinek és pénztárcájának megfelelően mindenki megtalálja a módját annak, hogy jobban érezhesse magát a bőrében. Képzett fodrászok, kozmetikusok, masszőrök, segítik az Ön megszépülését, ellazulását.
Egyik különlegességünk a sóbarlang, ami légzőszervi, allergiás ízületi, illetve bőr problémák kiegészítő kezelésére szolgál. A relax részlegen található a finn-, és infraszauna, valamint gőzkabin, ami a méregtelenítésben az immunrendszer erősítésében nyújt segítséget.
Szervezetünk karbantartását kiegészíthetjük mozgással is, mely lehet a dinamikus tornák valamelyike, esetleg pillates vagy hastánc, valamint egy újdonság (!) a VIBRO Tréning, amely más edzésmódokkal összehasonlítva az egyik leghatékonyabb. A kozmetikában Germaine de Capuccini termékekkel dolgozunk, egyedi kezeléseket alkalmazva: speciális botox elvű ránctalanító, feltöltő programok, mikrodermabrázió és az oxigénkezelés áll a vendégeink rendelkezésére.
A kozmetikánkban a rendkívül különleges Luminence fényimpulzus kezelés is jelen van, amivel már a szőke és ősz szőrszálakat is garantáltan eltünteti. A kényeztetésre vágyó vendégeink a hagyományos masszázsokon kívül, különböző Deluxe pakolások, és karcsúsító, tápláló testkezelések közül választhatnak. Folyamatos akciókkal kedveskedünk a vendégeinknek, valamint üdülési csekkel is fizethetnek.

Nyitva tartás:
Hétfő 14.00-21.00
Keddtől Péntekig 8.00-21.00
Szombat: 8.00-19.00
Feeling Center Wellness Spa Központ Feeling Center Wellness Spa Központ

OK Klubkártya © 2016