Club Thermál Kastély

OK Klubkártyával
20% kedvezmény a www.poroszlokastely.hu honlapon szereplő árakból
Üdüljön és szervezze családi és baráti találkozóit a Tisza-tóhoz Poroszlóra a CLUB THERMÁL KASTÉLYBA. Minden szobánk fürdőszobás nagyobb családos vendégeinknek pedig a 70 m2-es teljesen felszerelt apartmanok álnak rendelkezésre.
A Club Thermál kastély Poroszlón a település közepén helyezkedik el Tisza-tói szabad strandtól 900 m-re a horgász résztől 700 m-re.

A kastély 2 hektáros területen csendes parkosított környezetben található. A kastély területén bográcsozásra és szalonna sütésre kialakított helyek találhatók és november második hétvégéjétől pedig falusi diszótorra várjuk a kedves vendégeket, családokat.
A kastély a tisza-tónál mint túraközpont üzemel innen indítjuk a kerékpáros, gyalogos és csónaktúrákat akár túravezetőkkel.
Látnivalók és túrázási lehetőségek: Tisza-tó, Tisza-tavi vízisétány ( tanösvény), tájház, csónaktúrák, 78 km-es kerékpár túrák, gyalogos túrák a Hortobágyi Nemzeti Parkban, Madárrezervátum meglátogatása.
Vállalunk Gyermekmegőrzés, a babák etetése tisztába rakása, a játszószobába rajzfilmek és animációs filmek nézése mesekönyvből való felolvasás, rajzolás és játékokkal való játszás.

Poroszló Heves megye területén a Tisza – tó partján található. Megközelítése Budapestről az M3 autópályán Füzesabonyig onnan a 33-as úton 20 km-re Tiszafüred irányába. A kastély és apartmanjaink jelenleg 88 fő befogadására alkalmas
A szobák földszinten és tetőtérben vannak kialakítva. az apartmanok 70 m2-ek.Továbbá egy 200- m2-es étterem és első emeletén 300 m2-es nagyságú konferencia terem mely igény szerint szenkcionálható 150-150 m2-re valamint a kastélyban 70 m2-es kis konferenciaterem is igénybe vehető. Vállalunk esküvőket minden igényt kielégítően.


A kastély területén található létesítmények :
Ingyenesen igénybe vehető :
Zárt gépkocsi parkoló, fitness terem, kisseb focipálya, röplabda pálya, külső medence, hideg vizes, fedett belső medence, meleg vizes gyermek homokozó és hinta, szalonna sütéshez és bográcsban való főzéshez kialakított hely.
Térítés ellenében vehetők igénybe:
Infraszauna, alfamassage, jacuzzi, jádeköves masszázs ágy, test masszázs, külömböző pakolások, légkondicionáló berendezés, , ping-pong asztalok, lengőteke, minigolfpálya
kerékpár kölcsönzés.
A kastélyban található szobák fürdőszobásak. A szobák ellátottsága :Tv , hűtő, egy francia ágy, két fotel ágy és egy dohányzó asztal két puffal légkondicionáló.
Az apartmanok ellátottsága: előszoba, fürdőszoba káddal, teljesen felszerelt konyha, étkező, nappali, terasz, szülői háló kétágyas, gyerek háló kétágyas teljesen felszerelt.
Az üdülőhely előnyei :
Csendes nyugodt. A Tisza-tó a legjobb horgász és vadászparadicsomok egyike Európában. Motorcsónak jestki használata engedélyezett a Tisza – tavon. A tó mérete hozzávetőlegesen : 40 km * 8 km , ezért hazánk második legnagyobb és egyben legvonzóbb tava a horgászás a madár és vad rezervátum valamint poroszlón a
Tisza-tó egyik szigetén kialakított tanösvény miatt.



Poroszló közelében található városok , falvak:
- 9 km Tiszafüred /gyógyfürdő/, - 20 km Mezőkövesd / gyógyfürdő/ , 20 km Füzesabony , - 40 km Eger
- 35 km Hortobágy, - 10 km Tiszaigar / arborétum /

A kastély általános és helyi ismertetése:
A kastély 2 hektáros parkkal, 9X4 m külső medencével (mélysége 1,20-1,40 és 9,60X 4,60 belső medencével (mélysége 1,20), 10 pályás minigolf , 2 kültéri ping – pong asztallal, lengőtekével, gyermekjátszótérrel, 30 autós zárt parkoló valamint elektromos kapuval rendelkezik. A kastély az 1900-as években épült és felújítva 1995-ben és 2006-ben lett.
Poroszlón a Kastély közelében található létesítmények :
- szabad strand 700m , - horgászás 500m , - hajókirándulás 500m -madár és vad rezervátum 500m , - - orvosi rendelő 300m , - lovaglás 3km, - Tisza-tavi tanösvény 900 m.


További információk és fényképek a www.poroszlokastely.hu címen találhatók.
Club Thermál Kastély Club Thermál Kastély Club Thermál Kastély Club Thermál Kastély

OK Klubkártya © 2016