Pénzvizsgáló toll - Tezzo Kft.

OK Klubkártyával
10% kedvezmény 5 db pénzvizsgáló toll vásárlása esetén
PÉNZVIZSGÁLÓ TOLL


A szabadalmaztatott angol néven, MD Pen forradalmasította az egyszerű és hatékony hamis pénz kiszűrését. A világ számos országában használják ezt a technológiát. Egyaránt használható bármely nemzetközi valutára: Forint (HUF), Euró (EUR), Dollár (USD), Font (GBP) ...

Megbízhatósági indexe: 99%

A bankjegyvizsgáló toll jód alapú molekulái segítségével szűri meg a hamis bankjegyet oly módon hogy a pénzpapírban található speciális farostokat és más összetevőit vizsgálja, ellenőrzi.

Előnyei az UV A/C kombinált lámpával szemben, hogy még az UV lámpa csak a vízjeleket illetve az UV festéket ellenőrzi, ami könnyen hamisítható, a toll a pénzpapír minőségét. A pénzpapírt speciális összetevői miatt szinte lehetetlen hamisítani, így a pénzvizsgáló toll könnyen és eredményesen kimutatja a hamisítványt.

Amiért ajánljuk:
kiemelkedő biztonsági szint
hordozható, mobilis, nem helyhez kötött
kis helyigény
nincs karbantartási és üzemeltetési költség a használat során
egyszeri beruházást igényel
hatékony megoldás a hamis bankjegy kiszűrésére
A toll kb. 20.000 db bankjegy ellenőrzésére alkalmas. A termék segítségével kiszűrhető a hamis pénz, mielőtt elfogadnánk.
A pénzvizsgáló tollat ajánljuk bankoknak, vendéglátó egységeknek, szállodáknak, kisebb boltoknak, kereskedelemben dolgozóknak és minden olyan helyen ahol készpénz mozgás van.


Nettó ár: 1900 HUF /db
Bruttó ár: 2375 HUF /db

Az ország egész területén díjmentes kiszállítás.
Nincs kötelező minimális rendelési mennyiség.

Pénzvizsgáló toll - Tezzo Kft. Pénzvizsgáló toll - Tezzo Kft.

OK Klubkártya © 2016