Selespeed Trans Kft.

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállítási árakból
A Selespeed Trans Kft minőségpolitikájából adódóan a következő alapelveket fogalmazza meg, és tűzi ki céljául:

1. „Az ügyfél mindenek előtt” Ez a legfontosabb mottónk, minek szellemében végezzük mindennapi tevékenységünket, kezdve a sérült, karambolos járművek mentésétől, a versenyekre szállításokon keresztül, egészen a speciális feladatok elvégzéséig. Társaságunk kiemelten fontosnak tartja, hogy a legjobbak közé tartozzon, munkájával, szakszerűségével, egyéniségével és egyediségével kivívja mind ügyfelei, mind a tágabb értelemben vett szakma elismerését. Hogyan kívánjuk ezt elérni? A Selespeed Trans Kft tevékenysége során alapvető elvárásként fogalmazza meg önmaga számára az alapos felkészültség, precizitás és lojalitás követelményét. Megrendelőnk nem futószalagon a következő szállítási partnerünket jelenti, hanem az ÜGYFELET, akinek egyéni elvárásait, elképzeléseit vagyunk hivatottak megvalósítani. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy függően a szállítási tevékenység eredendő okától (műszaki hiba, karambol, kiállítás, verseny stb.) a lehető legjobb megoldást megtalálni, és felajánlani az Ön számára.

2. Megbízhatóság: A mai világban egyre nagyobb szerepet tölt be a megbízhatóság a mindennapi életünk során. Társaságunk második alapelve a megbízhatóság, de fontossága nem másodrendű. A pontos érkezés, rendelkezésre állás, ártartás, mind elengedhetetlenül része szakmánknak.

3. Szakszerűség: A Megrendelő által megjelölt jármű szakszerű fel- és lerakása, rögzítése a sikeres fuvarteljesítés alapja. Cégünknél további védelem is megilleti a szállított eszközt, külön fuvarbiztosítással rendelkezünk, a nagyobb biztonság érdekében.

Összefoglalva, a három alapelv irányítja mindennapi munkánkat. Koncepciónk hosszú távra épül, hiszünk abban, hogy a minőségi, precíz munka mindig meghozza a várt elismerést, tiszteletet, az együttműködés sikerességét.


Üdvözlettel:

Vezetőség

OK Klubkártya © 2016