Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház

OK Klubkártyával
10% kedvezmény az utángyártott alkatrészek árából

Online megrendelésnél kérjük jelezd, hogy OK Klubkártyával rendelkezel és írd be a kártyaszámot!
Bemutatkozás

Cégünk 2002 ben alakult, Olasz személy és teher gépkocsik alkatrész kereskedelmével foglalkozik.

Fõbb profiljaink:

Gyári alkatrészek, olajok, utángyártott és gyárilag felújított alkatrészek értékesítése garanciával.

Cégünk filozófiája:

Egy autócsaládhoz mindent és olcsón, melyre a garancia, a közvetlen olasz importõrtõl való beszerzés. Aki szereti az Olasz autókat és áldoz a kellõ karbantartásra, ami a mi alkatrészeinkkel olcsóbb, annak sok öröme telik e dinamikus és sportos autócsaláddal.


Célkitûzéseink:

Cégünk nem csak értékesít, hanem barátságos módon tájékoztat ,informál újdonságokról érdekes témákról és tanácsot ad szakmai kérdésekrõl. Cégünk Fiat, Alfa Romeo, Lancia alkatrészeket forgalmaz, személyes vásárlás, helyi kiszállítás és csomagküldéssel is. Minden héten más és más kedvezményekkel álunk vásárlóink szolgálatára. Az autótípus összes gyári olaját forgalmazzuk. SELÉNIA összes fajtája, Tutella, ParafluVárjuk megtisztelõ érdeklõdésüket, megrendelésüket, érdeklõdésüket, vagy árajánlat kérésüket melyet e-mailban vagy faxon megküldünk Önöknek.


Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház Fiat - Alfa - Lancia alkatrészek és webáruház

OK Klubkártya © 2016