ATRA Konyhastúdió

OK Klubkártyával
15% kedvezmény minden bútor árából

Online megrendelésnél kérjük jelezd, hogy OK Klubkártyával rendelkezel és írd be a kártyaszámot!
Köszöntjük Önt az ATRA Konyha elemes bútorcsalád csodálatos világában. Reméljük, ebben a rövid ismertetőben felkeltjük majd érdeklődését termékeink iránt. Hazai és Olaszországból importált bútoraink, széles választékot kínálnak, a modern és a rusztikus konyhabútorok területén egyaránt. A minden igényt kielégítő szélles elemválaszték lehetővé teszi a bútorok egyedi összeállítását, legyen szó bármilyen különleges igényről, vagy egyedi elképzelésről. Az egyedi konyhabútor készítésénél szabadjára engedjük elképzeléseinket, fantáziánkat. Nincsenek kötött elemek, méretek és formák. Nem kell a maradék hézagokat üresen hagyni, mivel milliméterre akkora konyhabútort készítünk amekkorát a hely,adottság vagy az elképzelésük megkíván. A bútorok többnyire furnéros, tömör fa valamint fóliás és festett MDF frontokkal készülnek.
A modern bútorelemek a mai lakberendezési trendek elvárásainak megfelelően, minimalista stílusjegyekkel rendelkeznek. A bútorcsaládokat, minden stílushoz megfelelően illeszkedő, harmonikus kiegészítők, -fogantyúk, -munkalapok, -dekorációs elemek, teszik még változatosabbá. A bútorelemekbe szerelt vasalatok, kihúzható polcrendszerek lehetővé teszik a tökéletes helykihasználást és könnyű hozzáférhetőséget biztosítanak a háziasszony számára a konyhai munkában. Minden bútorunkban a német minőségű BLUM és HETTICH, bútorélettartam garanciával rendelkező fiókvasalatait és csillapítós kivető-pántjait szereljük.


Árajánlat kérés lépésről- lépésre:
e-mailben röviden leírja igényét. info@atrakonyha.hu
Házhoz megyünk felmérjük, nem csak a helyszínt, hanem az igényeket is.
1 napra elkészítjük a terveket és e-mailben elküldjük. A tervek finomhangolása e-mailben,skypen történik, így nem kell minden módosítás után időt egyeztetni az újabb átbeszélésre. Ezáltal otthon, nyugodt körülmények között tudja a döntést meghozni, majd a végleges ajánlattal házhoz megyünk (Ön általa kért időpontban)
ATRA Konyhastúdió ATRA Konyhastúdió ATRA Konyhastúdió ATRA Konyhastúdió

OK Klubkártya © 2016