Show Factory Produkciós Iroda

OK Klubkártyával
10-25% kedvezmény a szervezési költségekből és ezen felül rengeteg szolgáltatásból
Új cég, régi tapasztalat:

Hogyan lehetséges ez?

Úgy, hogy egy olyan új fúzióról beszélhetünk, melynek tagjai nemcsak külön-külön tesznek szert tapasztalatokra a rendezvény szakma különböző területein, hanem külföldi rendezvények megszervezésében közösen állnak helyt az Intereuroshow rendezvényszervező vállalkozás keretein belül.

Magyarországi cégünket annak érdekében hoztuk létre, hogy ezt a szerteágazó tudással és magas szakmai gyakorlattal rendelkező csapatmunkát, a már működő strukturális hátteret és a biztos alapokon nyugvó kapcsolatrendszerünket itthon, belföldön is kamatoztatni tudjuk. A Show Factory produkciós iroda tehát az Intereuroshow struktúráját követi, így egy több évtizede működő cég tapasztalatait tudhatja magáénak.

Mitől más ez a cég?

A cég csapata széles látókörű, több területen is szakemberként jeleskedő tagokkal büszkélkedhet. Ezért képesek vagyunk színt és kreativitást vinni bármilyen rendezvénybe, legyen az műsor, revü vagy egy egyedi show.

Akkor csak produkciókat közvetítünk?

NEM, nem, nem. Cégünk nem kizárólag közvetítéssel, de show-k készítésével is foglalkozik. Ezeken kívül pedig nagy tapasztalattal rendelkezünk rendezvények lebonyolításában, és minden kapcsolódó területen. Profi technikai csapatunk minden igénynek megfelelő hátteret nyújt. Varrodánk, melynek artisták is tagjai, nem csak a pazar látvány eléréséhez ért, hanem azt is tudja valójában mitől lesz használható a kosztüm – ami igen ritka ezen a területen. A sort a díszletesek és a különböző egyéb háttércsapatok zárják.

Remélem, hamarosan az ön rendezvénye jelentheti az új kihívást a számunkra

A Csapat nevében:

Fehér Dániel ügyvezető

OK Klubkártya © 2016