Montázs Teaház és Galéria

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a helyben fogyasztott ételek és italok árából,
5% Dezső Dóra iparművész egyedi tűzzománc ékszereinek árából
Teaház-galériánkban – nevéhez híven – egységes gondolati egészbe kívántuk foglalni a következő „képalkotókat”:

- a béke szigetét, ahol otthonos, kedélyes környezet várja a látogatókat, s ahol inkább a „vendéglátó”, mintsem az „ipari” létesítményre helyezzük a hangsúlyt;

- galériánkat, azaz falainkat és csaknem egész belső terünket, melyet ifjú – és örökifjú:) – képző-, fotó- és iparművészeknek ajánlunk föl bemutatkozásra és műveik értékesítésére;

- valamint a helyszínt népszerű angol és külföldieknek tartott magyar társalgási klubjaink, valamint egyéb kulturális rendezvények, zenei estek, baráti találkozók, társas körök stb. működéséhez.

Jobbára európainak mondható teaházunk belső kialakítását „csipetnyi fűszer” gyanánt teszi izgalmassá két egzotikus hangulatú szeparénk, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az európai gyökerekhez való hűség mellett megőrizhessük s továbbvigyük a tea sokévezredes kultúráját.

Kínálatunkban több mint nyolcvanféle finom teával, „teamontázsoknak” nevezett teaspecialitásokkal, kávékülönlegességekkel, üdítőkkel, alkoholos és alkoholmentes koktélokkal, röviditalokkal, sörökkel, helyben főzött forró csokoládékkal, süteményekkel, valamint frissen készült szendvicsekkel, salátával igyekszünk gondoskodni arról, hogy ne csak a szellemi táplálék legyen kifogástalan!

http://www.montazsteahaz.hu

5 percre a Nyugatitól!
Montázs Teaház és Galéria Montázs Teaház és Galéria Montázs Teaház és Galéria Montázs Teaház és Galéria

OK Klubkártya © 2016