Mihály Vendégház

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
Vendégházunk földszint + tetőtér beépítésű, 7 hálószobával, teljesen felszerelt amerikai típusú konyhával és egy nagy kandallóval ellátott hatalmas nappalival, összesen 240 nm lakófelülettel rendelkezik.
Így, kiválóan alkalmas több gyerekes családok vagy csoportok részére, közös étkezésre, pihenésére, kikapcsolódására, családi évfordulók megünneplésére.
Szálláshelyünkön összesen 12+6 főt tudunk elhelyezni.

A földszinten található egy nagy nappali, nyolc személyes ebédlőasztal, TV, CD lejátszó, 3 szoba, konyha-étkező, kamra, fürdő, WC és egy terasz
A fürdőszoba sarokkáddal felszerelt. A nappaliban lévő hatalmas kandalló jó hangulatot, biztosít.
A konyha teljesen felszerelt: gáztűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, edények, poharak.
A tetőtérben egy hatalmas előtér, négy szoba, egy gardrób, fürdő,WC és egy fedett erkély található, amely gyönyörű panorámát biztosít.

A kert háromezer négyzetméter területen fekszik. Itt található egy kisállat ól is, benne póni lovak, törpe nyulak, és indiai kacsák. A kerti tóban a díszhalakat, és dísznövényeket lehet megcsodálni egy kis hídról.

Gyerekek számára lovaglást is tudunk ajánlani a póni lovakkal és kocsikázást Eszterházy típusú hintón

Pihenésre alkalmas pergola, fából készült hintaágy, a pergola mellet grillező és egy bogrács készítésére alkalmas tűzrakó hely is áll a kedves vendégek rendelkezésére.
Továbbá, a kertben egy napkollektorral melegített 7m x 3 m úszómedence is található. A víz hőmérséklete 25°C - 35°C között változik, így kora tavasztól késő őszig kiválóan alkalmas fürdésre, felfrissülésre egy hosszú túra után, még szeptember – októberben is!

Vendégházunk szép, nyugodt, csendes környezetben, erdőszegéllyel határolva helyezkedik el az Őrség szívében, Őriszentpéteren.
Az Őrség Tájvédelmi Körzet ( Nemzeti Park). A háborítatlan természet - a védett növények, állatok - minden évszakban gyönyörködtetik a természet szerelmeseit.
Ideális hely vándorolni, túrázni gyalog vagy kerékpárral.
A térség Árpád-kori templomaink: Velemér, Őriszentpéter, valamint Szalafőn és Pityerszeren található népi műemlék-együttesek megtekintése betekintést nyújt az ősök kultúrájába. Magyarszombatfán és Őriszentpéteren megismerkedhetünk az őrség fazekas és más kézművességi kultúrájával.
Fürdőzőknek és horgászoknak is ajánlhatjuk a következő tavakat: Vadása, (Hegyhátszentjakab), Borostyán-tó (Zalalövő) és Hársas-tó (Máriaújfalu) melyek 10km távolságra vannak Őritől. És, 25 km-es körzetben három termálfürdő található: Szentgotthárdon, Lentiben és Toplice Szlovénia.
Érdemes kirándulást szervezni a közeli Szlovéniába és Ausztriába is.

GPS koordináták: Szél.: 46.84002686///// H.: 16.41427994
Mihály Vendégház Mihály Vendégház Mihály Vendégház Mihály Vendégház

OK Klubkártya © 2016