Hotel Cabernet***

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
A Hotel Cabernet*** a villányi borvidék egyik legszebb településén, Villánykövesden, közvetlenül a műemlékileg védett, háromszintes, hangulatos pincesor lábánál várja bor- és természetkedvelő vendégeit. A festői szépségű, békés táj tökéletes kikapcsolódási lehetőséget jelent az aktív pihenésre és feltöltődésre vágyóknak, a finom zamatok kedvelőinek, cégeknek, baráti társaságoknak, családoknak, csoportoknak, nyugdíjasoknak, illetve a fiatalabb korosztálynak egyaránt.

A szállodán belül található hangulatos pinceétterem (Görbe Pince) kiváló színhelyül szolgál borkóstolók és nagyobb szabású borvacsorák, szüreti mulatságok megrendezéséhez, vagy akár egy romantikus vacsora elfogyasztásához is. A pinceétterem helyi ízeket felelevenítő ételekkel és az étteremhez kapcsolódó bortrezorral várja a borútat felkereső látogatókat. Vendégeinknek lehetősége nyílik a szállodát vezető, villánykövesdi származású Mokos család saját szőlőterületein és pincészetében termelt, kiváló villányi vörösborokkal történő megismerkedésre is.

Ha szabadidejét szereti színesen eltölteni, akkor nálunk jó helyen jár. A környéken számos sport és szabadidő tevékenységre van lehetőség, mint például horgászás a palkonyai halastavakon, csónakázás, kirándulás a Villányi- hegységben, lovaglás, forralt borozással vagy pálinkakóstolással összekötött lovaskocsikázás, borkóstoló és borvacsora a Görbe-pincében, pincejárás a villánykövesdi pincesoron, harkányi fürdőzés, kirándulás Siklósra (várlátogatás és/vagy élményfürdő), hajókirándulás a Dráván, városnézés Pécsett, Európa Kulturális Fővárosában.
Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet*** Hotel Cabernet***

OK Klubkártya © 2016