REALNETTEAM Ingatlanközvetítő Iroda

OK Klubkártyával
5% kedvezmény a megbízói jutalék összegéből
Cégünk fő tevékenységi köre, az ingatlan-közvetítés eladó és vevő, illetve bérlő és bérbeadó között. Tevékenységi területünk főleg XX. és XXIII. kerület.

Szakképzett és gyakorlott munkatársaink a megbízásra felkínált ingatlanokat felkeresik, helyszíni szemlét tartanak, fotót, alaprajzot készítenek, és a tulajdoni lapot leellenőrzik. Segítséget és javaslatot adnak az ár kialakításában. Kizárólagos értékesítési jogot nem kérünk.

Irodánkra bízott ingatlanokat, sajtóban, saját honlapon, és több internetes portálon hirdetjük. Szakmai zárt hálózati adatbankon keresztül, a vevők széles körét tudjuk elérni, ahol az ingatlanokat közösen értékesítjük, 100 társirodán keresztül.

Igény szerint az érdeklődőknek személyesen mutatjuk be az ingatlanokat, és szakmai tanácsokkal látjuk el a döntéshozatalban. Az adás-vétel lebonyolítását és összehangolását végig követjük, és mindkét fél érdekeit figyelembe véve készítjük elő.

Közvetítés díja eladás esetén 3%+ÁFA, bérbe adás esetén 1 havi bérleti díj. Megbízónak mindaddig nincs költsége, míg sikeresen nem értékesítettük az ingatlant.

Vevők részére a közvetítés ingyenes.

OK Klubkártya © 2016