Kútvölgyi Premium Dental

OK Klubkártyával
10% kedvezmény minden szolgáltatásunk árából
Bemutatkozás:

A Kútvölgyi Premium Dental a Semmelweis Kútvölgyi Klinika épületében működő Kútvölgyi Premium Egészség Központ része, amely színvonalas térítéses egészségügyi ellátást nyújt. Vendégeink számára nyugodt, esztétikus környezetet alakítottunk ki. Azt szeretnénk, hogy a mi fogászatunkon mindenki valóban kényelmesen dőljön hátra, félelem vagy a rideg környezet „kórházi” érzete nélkül. Meleg színek, barátságos formák és multimédiás berendezésekkel felszerelt pihenő gondoskodnak a kényelméről. Az egyetemi hátterű fogászcsapat és a kórházi szintű felszereltség további garancia az Ön nyugalmára. A zöld környezet látványa már csak ráadás!

Egyedülálló felszereltség az Ön szolgálatában
Minden kezelésünk altatásban is kérhető. Biztonságára az ország legképzettebb altató orvosai és teljes kórházi infrastruktúra ügyel. Kezelése után pihenőnkben kényelmesen relaxálva „ébredezhet”.
A legpontosabb diagnózis érdekében orvosi CT vagy panoráma röntgen segítségével állapítjuk meg az elvégzendő beavatkozásokat. Nem kell többé az orvosi papírok után rohangálnia, mert mindezt a rendelőnkben mérjük fel.
A saját fogtechnikai laboratórium biztosítja, hogy a kezelési tervek a lehető leggyorsabban és legrugalmasabban készüljenek el. Így Önnek nem szükséges új időpontot egyeztetnie a fogtechnikai konzultációra, arra helyben, azonnal lehetőség van.
Ellátását mindig felkészült, egyetemi hátterű orvoscsapat végzi. Így nemcsak a páciensbarát környezet kényelme, de a magas szakmai minőség is biztosított.
Időt és energiát spórolunk Önnek
Ennek elsődleges garanciája a fentebb leírt technikai háttér, amelynek köszönhetően egy helyen és egy időben kap meg minden fogászati szolgáltatást. Továbbá:

Frissen átalakított fogászatunkon 5 különböző széken, napi 8 órában várjuk kedves vendégeinket, ha pedig a kezelés megkívánja, akár tovább is. Tudjuk, hogy mennyire ki van centizve egy-egy nap programja, így hozzánk munka előtt, reggel 8-tól érkezhet.
Elektronikus bejelentkezéssel könnyítjük meg az életét. Munkatársaink a bejelentkezés elküldése után rövid időn belül telefonon pontosítják Önnel a kért időpontot. A rendelőbe érkezve is ugyanezt az előzékenységet fogja tapasztalni.
Elektronikusan is kérhet előzetes árbecslést, így a költségek ismeretében dönthet a kezelések felől. Elvünk, hogy semmilyen beavatkozást nem kezdünk meg a vendég teljes körű tájékoztatása előt
Közép-Magyarországi Operatív Program
A Közép-Magyarországi Operatív Program mikro- kis és közepes vállalkozások technológiai fejlesztése című pályázati konstrukció keretében az Altrichter Bt. 19.999.000 Ft támogatást nyert el a következő eszközök beszerzése céljából:

5 db KaVo Primus 1058 S fogászati kezelőegység
1 db KaVo Fogászati műszerkészlet
1 db KaVo INTRAsurg 300 Plus Fényes sebészeti mikromotor
1 db Gendex Expert DC nagyfrekvenciás falra szerelhető intraorális röntgen készülék
1 db Gendex Visualix EHD szenzorral szerelt direkt röntgen digitalizáló berendezés
1 db Gendex GXCB-500 Ct 3D panoráma röntgenkészülék
1 db DÜRR Quattro Tandem fogászati kompresszor
2 db DÜRR VS 900 fogászati elszívómotor
1 db DÜRR VC 45 sebészeti elszívómotor
1 db MELAG, Vacuklav 24B+ fogászati sterilizátor
Kútvölgyi Premium Dental Kútvölgyi Premium Dental Kútvölgyi Premium Dental

OK Klubkártya © 2016