Vörös Postakocsi Étterem

OK Klubkártyával
10% kedvezmény az étel-italfogyasztás árából

(Más kedvezménnyel nem vonható össze)
Az 1876-ban épült eklektikus, neoreneszánsz épületben egykor a Nemzeti Kávéház működött. Később, 1970-ben nyitotta meg kapuit a Vörös Postakocsi étterem a nagy magyar író Krúdy Gyula emlékére. Az étterem Krúdy híres regényéről kapta a nevét „ A Vörös Postakocsi”. Az étterem a belváros szívében helyezkedik el a Kálvin téri metrómegállótól 2 percre. Az étterem Krúdy termét, a híres magyar író Krúdy Gyula tiszteletére nevezték el, ahol századfordulós milliö várja az idelátogatókat.

2002 novemberében a teljes felújítás és átalakítás a 200 férőhelyes étterem „Vörös Postakocsi étterem” újból megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt. Az étterem a tradicionális magyar konyha remekeiből kínál nagyon széles választékot az idelátogatóknak.

A Vörös Postakocsi étterem minőségi kiszolgálást nyújt a belváros központjában elfogadható árakon. Egy átlagos számla 3500 - 5000 Ft között van ital nélkül. Főszakácsaink kiválasztották és a mai igényeknek megfelelően átalakították a régi magyar konyha receptjeit mai modern formát adva nekik. A tradicionális nehéz magyar ételeket könnyedebb formában készítik sok zöldséggel, tej és tejtermékekkel és sovány, zamatos húsok felhasználásával. Az étlapon megtalálhatók a vad és vegetáriánus ételek sokasága.
A borkínálatot Magyarország fő borvidékeinek kiválóságaiból állították össze.

Az étterem 60 fős „Krúdy” terme a 20. század eleji Magyarország atmoszféráját idézi. A vendégeink az akkori idők tradicionális magyar ételeit kóstolhatják meg. Esténként magyar cigányzenét hallgathatnak a vendégek.
Az étterem külön terme - "Könyvtár" - egy Krúdy korabeli könyvtár hű mása, amely belső melegével és kényelmével akar 40 fős üzleti ebédeknek kiváló megrendezési helyszíne lehet. A „Könyvtár” terem kellemes interiőrje és hangulata remek lehetőséget nyújt a baráti találkozások számára is.
Áprilistól októberig az étterem egy 80 fős Terasszal bővül a Ráday utca szívében.
A Vörös Postakocsi étterem Sörözőjében a jó sörök kedvelői megtalálhatják az ízlésüknek megfelelőt.

A Vörös Postakocsi Éttermet azoknak ajánljuk, akik a kulináris élvezetek rajongói és a régi magyar konyha megújult ízeire kíváncsiak.

2005-ben az étterem megnyerte a „Védnöki Táblás Ház” címét, amit a Magyar és az Európai Gasztronómia Szövetség adományozott az étteremnek. Ez annyit jelent, hogy idelátogató vendégek számára garantálják a magas szintű kiszolgálást és a kiváló minőségű ételeket. Magyarország 50 ezer vendéglátó egységéből csak 228-an birtokolják ezt a kitüntető címet.
2009 januárjától az étterem jogosult a "Fehér Liliom díj" használatára, amit Magyarország 48 leghigiénikusabb éttermei birtokolnak.
Vörös Postakocsi Étterem Vörös Postakocsi Étterem Vörös Postakocsi Étterem Vörös Postakocsi Étterem Vörös Postakocsi Étterem Vörös Postakocsi Étterem Vörös Postakocsi Étterem Vörös Postakocsi Étterem Vörös Postakocsi Étterem Vörös Postakocsi Étterem

OK Klubkártya © 2016