Apartman Hercegkút

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
Bemutatkozás:

Sárospataktól mindössze 4 km-re, a Zempléni-hegyek lábánál, gyönyörû környezetben található Hercegkút, a 810 lelkes kis falu. Igazi sváb település, a lakók büszkék a származásukra. Utánozhatatlan hangulatú a falu két oldalán elhelyezkedõ pincesor. Feledhetetlen élmény lehet az idelátogató utazó számára a borospincék labirintusa, a boraikra büszke gazdák vendégszeretete, a tenyérnyi széles, különlegesen érlelt svábszalonna megízlelése. A falu határában található a „Pogánykút” forrása, amely hangulatosan kialakított táborozóhely. Hercegkút – helyzetébõl adódóan – kiindulópontja lehet a különféle zempléni túráknak (gyalogosan, kerékpárral vagy autóval), a 30-40 km-es körzetben található várakat, várromokat, kastélyokat útba ejtõ kirándulásoknak és természetesen kiindulópont a Zemplén gyöngyszemének számító Sárospatak felfedezéséhez. A nyári idõszakban igen gazdag a város kulturális és zenei ajánlata, õsszel pedig a hegyaljai települések várják vendégeiket szüreti napokkal. Kulturális programjai összeállításához segítséget talál a lap bal oldalán a Programok menüpont alatt, kirándulásait pedig a Környék látnivalói menüpont alapján tervezheti meg.
Az Apartman „Hercegkút” csendes, nyugodt környezetben kínál szálláslehetõséget a kikapcsolódni vágyóknak. A vendégház a falu központjában, a buszmegálló, a posta és az élelmiszerboltok közelében található. A több mint 1100 m2-es portán lévõ teljesen felújított, összkomfortos, gázfûtéses tornácos ház külsejében õrzi a hagyományos építészeti elemeket. A házban négy különbejáratú, 4+2, 4+1, 2+2, 4+1 fõ kényelmes elhelyezését biztosító apartman található. Az apartmanok alapterülete: 45-45-30-36 m2. A két kisebb alapterületû apartmanban a lakószoba és a fõzõsarok egy légtérben található. A 45m2-es apartmanokban 1-1 tágas szoba(45m2), társalgó, konyha várja a vendégeket. Természetesen mindegyik apartmanhoz külön fürdõszoba és terasz(tornácrész) tartozik. Az alaprajz megmutatja Önnek a négy apartman helyiségeinek elhelyezkedését, vázlatos rajzot ad a berendezésrõl. Az apartmanok jellegét, hangulatát pedig a fotók adják hûen vissza (Képek menüpont).
Az Apartman „Hercegkút” családoknak, baráti társaságoknak különösen alkalmas szálláslehetõség. Az udvarban több autó számára van parkolási lehetõség. A hatalmas füves porta (kerti bútorok, hintaágy, homokozó, szalonnasütõ hely) kellemes kikapcsolódásra nyújt lehetõséget kicsiknek, nagyoknak.
Üdülésének szállásköltségét gyorsan kiszámolhatja az adott apartman Árak menüpontja alatt található árkalkulátor segítségével.

Kellemes pihenést!

OK Klubkártya © 2016