Knight Parasztház

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból

(más akcióval össze nem vonható)
Bemutatkozás:

Ez a szépen felújított parasztház egy csendes faluban Bodonyban található a Mátra északi lábánál. A házban 4 felnőtt vagy maximum 4 felnőtt és két gyermek fér el kényelemesen. Babáknak kiságyat is tudunk biztosítani. Az egész ház jellegzetes paraszti stílusban van dekorálva és ugyanakkor biztosítja az otthon minden kényelmét.
A nappaliban cserépkályha ad kellemes meleget a hideg téli estéken. A nagy sarokülő átalakítható franciaággyá. A házban található TV, radió és hi-fi is.
A konyha nagyon jól felszerelt, gáztűzhellyel, mikrosütővel, elektromos vízforralóval, kenyérpitítóval, kávéfőzővel és hűtővel. Minden más konyhai eszköz megtalálható benne az edények és poharak mellett amire a főzésnél szükség lehet.
A zuhanyzós fürdőszoba szép és világos. A hálószoba gerendás menyezetével hangulatos és kényelmes pihenést biztosít két nagy, faágyon melyeket egymás mellett és széthúzva is el tudunk helyezni. Ágyneműt és törölközőt is biztosítunk vendégeinknek. Az udvaron egy fedett parkoló és további 2 autónak való parkolási lehetőség van.
A nagy kertben gyümölcsfák és egy kis bio zöldséges kert is megtalálható. Ezeket vendéginknek tartjuk fenn így nyugodtan fogyaszthat a kert gyümölcseiből és zöldségeiből tartózkodésa idején. A csuszdás mászóka szórakozást biztosít a gyerekeknek és nyugodtan játszhatnak a körülkerített kertben. A kertre néző nagy fedett terasz ideális pihenőhely a meleg nyári napokon. A kertben még egy nyársaló is helyet kapott ami bográcsolásra és hússütésre is alkalmas.
Knight Parasztház Knight Parasztház Knight Parasztház

OK Klubkártya © 2016