DentalArt Fogászati Centrum

OK Klubkártyával
10% kedvezmény minden szolgáltatásunk árából
Bemutatkozás:

DentalArt fogorvosi rendelő és fogfehérítő centrum
A legtöbb ember – noha sokan nem is tudják megmagyarázni, hogy miért – fél a fogorvostól, a fogászati kezelésektől. Ezt legtöbbször egy korábbi kellemetlen élmény, egy fájdalmas kezelés okozza. Annak elérése, hogy ez ne így legyen, a mai modern technológia birtokában gyakorlatilag csak a fogorvoson múlik.
Elsődleges célunk, hogy rajtuk segíthessünk. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy kezeléseinket maximálisan fájdalommentesen végezzük, így a rendelőben töltött idő alatt semmilyen kellemetlenségtől nem kell tartani.
Kellemes, igényesen kialakított, nyugodt, hangulatos környezetben fogadunk, ahol az ellátás modern, csúcstechnológiájú berendezésekkel és anyagokkal történik a legfrissebb szakmai elveknek megfelelően, a hozzánk érkező pácienseink érdekeit, elvárásait teljes mértékben szem előtt tartva.
A fogászat csaknem minden területén végzünk kezeléseket, a fogtöméstől a fogpótlásokon át egészen a fogbeültetésig (implantáció).
Megalakulásunk óta egyik fő profilunk a professzionális fogfehérítés, mely népszerűségét kiváló eredményeinknek, barátságos léptékű árainknak köszönheti.
A DentalArt Fogászati Centrum felkészült, szakképzett, segítőkész csapata előzetes bejelentkezés alapján, várakozási idő nélkül vár Téged.
Szolgáltatásaink:
o esztétikai fogászat
o fogbeültetés
o fogfehérítés
o teljes körű fogszabályozás gyermek és felnőtt korban egyaránt
Bejelentkezés: +36 20 263 7771
E-mail: info@esztetikaifogaszat.eu
web: www.esztetikaifogaszat.eu

OK Klubkártya © 2016