Dr. Békés Fogászat

OK Klubkártyával
10% kedvezmény minden fogorvosi szolgáltatásból
Bemutatkozás:

Teljes körű fogászati ellátást kínálunk a panoráma röntgenfelvételektől az esztétikai fogászatig: fájdalommentes megoldásokkal, vadonatúj technológiával, profi szakembergárdával, és tthonos, kellemes környezetben. Kiválóan felszerelt fogászati rendelőnkben együtt megtalálhatóak azok a technikai berendezések, amelyekkel másutt esetleg csak külön-külön találkozhat. Fogszakorvosok és klinikai fogászati higiénikus végzi a vizsgálatokat és a kezeléseket.
A falak és a kezelőegység színét úgy választottuk ki, hogy Ön az otthon nyugalmát és komfortját érezhesse, amíg mosolya tökéletesedik.
Kényelmes, multifunkcionális fogászati szék, száloptikás kezelő műszerek, lágylézer a száj nyálkahártyájának gyógyítására, digitális panoráma röntgen segíti fogorvosaink munkáját, vigyázza betegeink nyugalmát. A megelőző fogászati vizsgálatok alkalmával, a gyógyítás során és az ellenőrző felülvizsgálatok elvégzésekor digitális röntgen diagnosztikai rendszer áll orvosaink rendelkezésére és olyan száj-videokamera, amellyel Ön is betekinthet a saját szájába. Képernyőn is megnézheti fogait.

Mit jelent a teljes körű ellátás?
a fogkő eltávolítása ultrahanggal, fogfehérítés
szájbetegségek és a fogágy betegségeinek gyógyítása (Parodontológia)
gyermekfogászat, kismama-fogászat
gyermek és felnőttkori fogszabályozás, láthatatlan fogszabályozás
fogpótlás - esztétikus fogpótlások, koronák, hidak, betétek készítése: tömések, barázdazárás
kerámia héjak felhelyezése
esztétikai fogászat, fogékszerek
esztétikai ínykorrekciók
szájsebészet
fogbeültetés (implantáció)
ózonfogászat
Tehát Önnek nem kell sehová mennie, minden kezelésre van lehetőség: a legegyszerűbbtől akár a legbonyolultabb fogbeültetésig.
Egyedülállóan kidolgoztunk egy olyan rendszert, mellyel nyomon követjük az Ön fogászati kontrollvizsgálatainak időpontját, és értesítést küldünk, ha időszerűvé válik. A kis problémát sokkal egyszerűbben és fájdalommentesen lehet orvosolni, így biztosan szívesen tér vissza hozzánk!

„Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba!” (G.G.Marquez)

OK Klubkártya © 2016