Első Pesti Rétesház Kávéház és Étterem

OK Klubkártyával
20% kedvezmény az ételek árából
Bemutatkozás:

Az Első Pesti Rétesház Magyarországon egyedülálló módon, Budapest szívében, egy 1812-ben épült műemlék épületben kezdte meg működését 2007-ben, s tekinti küldetésének, hogy megőrizze, továbbörökítse, népszerűsítse ezt az igazi magyar hagyományt, a rétes elkészítésének és fogyasztásának élményét, hogy olyan gasztronómiai kalandokkal gazdagítsa vendégeit, melyeknek súlyuk, történetük, értékük van.

A réteskészítés hagyomány és művészet. Tradíció, amelyet évszázadokkal ezelőttről őrzünk és művészet, hiszen csak a mesterek képesek elkészíteni tökéletesen. A jó rétes készítését nehéz szavakkal elmesélni. Hosszúra nyújtott, leheletnyi vékony tésztájának zsíros rétegeibe a történelem, a szenvedély és a gondoskodás is belesül.

Rétesházunkban egy eredeti recept alapján, hosszú évek tapasztalata mellett, a legtisztább alapanyagok felhasználásával, magas sikértartalmú magyar lisztből, kézimunkával, autentikus környezetben készülnek ezek a pompás finomságok, hogy az idelátogató vendégek átélhessék azt a különleges élményt, amelyet a magyar búzának, és az utánozhatatlan, oly nehezen elsajátítható készítési folyamatoknak köszönhetünk.

Az Első Pesti Rétesház hisz abban, hogy a minőség és a tartalom az élet minden területén elengedhetetlen. Kóstolja meg a legnagyobb gondossággal elkészített réteseinket, és azonnal megérti, megérzi a rétegek között rejtőző értékeket!
Első Pesti Rétesház Kávéház és Étterem Első Pesti Rétesház Kávéház és Étterem Első Pesti Rétesház Kávéház és Étterem Első Pesti Rétesház Kávéház és Étterem Első Pesti Rétesház Kávéház és Étterem Első Pesti Rétesház Kávéház és Étterem

OK Klubkártya © 2016