Vita-Pharm Magánrendelő

OK Klubkártyával
10% kedvezmény minden szolgáltatásunkra
Bemutatkozás:

Az 1992 óta működő Vita-Pharm Magánklinika Magyarországon elsőként ötvözte a keleti medicina és a természetgyógyászat hagyományait a nyugati orvostudomány ismeret- és eszköztárával – mégpedig kiváló és elismert szakorvosok közreműködésével.

Magánrendelő intézetünkben családias hangulatú, betegközpontú gyógyítást biztosítunk a hozzánk fordulóknak. Amit nyújtunk: komplex szakorvosi vizsgálat és terápia, átfogó állapotfelmérés, egyénre szabott allergiaellenes-, stresszoldó-, és fogyasztó programok, betegség megelőző kezelések. Emellett fogorvos szakrendelőnkben teljes körű gyermek- és felnőtt fogászat várja a kedves pácienseket.

 Alternatív gyógymódok

A SOTE és az ÁNTSZ által engedélyezett, a komplementer medicina ágazatába tartozó tudományok alkalmazásával alternatív gyógymódok segítségével is kezeljük a panaszokat. Klinikánkon akupunktúra, biorezonancia, homeopátia, és fizioterápia segítségével tesszük hatékonyabbá a kezeléseket szükség esetén.

 Modern technológia

A modern technológia által nyújtott komputeres biofeed-back módszer révén a lappangó, nehezen felderíthető és gyakran hosszasan elhúzódó, betegségmegelőző állapotok felderítésére és diagnosztizálására is lehetőség van, így még a súlyosabb tünetek, elváltozások megjelenése előtt meg lehet kezdeni az azonnali terápiás beavatkozást.

 Fogászat, fogorvos szakrendelő

Fogorvos szakrendelőnket a legkorszerűbb fogászati berendezésekkel szereltük fel. Fogorvos kollégáink minden beavatkozást a legkorszerűbb anyagokkal végeznek, biofogászati szemlélettel, garanciával, sürgősségi lehetőséggel.

 Áraink

Áraink a szakorvosi diagnózis felállítását, a terápiát, és az ellátást is magukba foglalják.

 Vizsgálati időpontok, rendelés

Vizsgálataink bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban történnek. Amennyiben gyors, azonnali ellátás szükséges, rendelőnk 8-20 óráig készséggel áll rendelkezésére minden hétköznap.

 Cégeknek, vállalatoknak

Gazdálkodó szervezetek részére – igény szerint helyszíni kiszállással is – foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szolgáltatást nyújtunk. Szerződéskötés esetén valamennyi szolgáltatásunk díjából 10% kedvezményt biztosítunk szerződő partnereink, illetve alkalmazottaik számára. Számláink teljes egészükben elszámolhatók. Kérje szerződési ajánlatainkat és referenciáinkat.

 Egészségpénztárak

A legtöbb egészségpénztárral kapcsolatban állunk.

 Üdülési csekk

Klinikánkon lehetőség van az üdülési csekkel történő fizetésre is.

 Kedvezményes kezelések

Egyes szakterületeken kedvezményes kezeléssorozatot biztosítunk.

Vita-Pharm - az Ön gyógyulásáért

Mert célunk a családias, betegközpontú atmoszférában történő gyógyítás.

Mert célunk a hosszútávú gondoskodás.

Mert célunk az elérhetõség az Ön részére is.


Dr. Gundrum Beáta
orvos, ügyvezető
s.k.

OK Klubkártya © 2016