Lovastanya Vendégház

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból és a falubemutatás árából
Bemutatkozás:

Szeretettel üdvözli Önt a gyűrűfűi Lovastanya Vendégház!

A Gyűrűfűre költözés gondolata és az itt megvalósított természetközeli életmód, a lovakkal való foglalkozás már gyerekkoruktól motoszkált az idetelepedett Fridrich család felnőtt tagjainak fejében. A székesfehérvári panelrengeteg után könnyedén megszoktuk az erdők övezte csöndet, a tiszta levegőt és azt a megfoghatatlan érzést, mikor az ember nyári reggeleken a verandáról nézheti a völgyben megülő párát ,amit a dombtetők fölött felkelő nap lassanként magába szív.
Családunk 1999-ben költözött Gyűrűfűre. 3 gyerekkel és egy ideig szilárd út nélkül nehéz volt a kezdet. Vendégházunk 2002-re készült el, amelyet részben pályázati pénzből építettünk fel, és az elszigetelt vidéken élő nők munkalehetőségeit akarta elősegíteni.
A Vendégház nemcsak megélhetésünk egy részét adja, hanem a falu kulturális életének egyik eleme, valamint az idelátogatást tévő, vályogépítészet iránt érdeklődő csoportok bemutatóhelye. A vendégfogadásban egész családunk részt vesz. A házigazda képzett lovasedzőként oktat és lovastúrákat vezet. A ház asszonya igény esetén gondoskodik az étkezésről, a túrázni, kocogni vágyó vendégeknek bemutatja a környék természeti értékeit. A gyerekek a lovagoltatásban, az íjászat tanításában, illetve a túravezetésben segítenek.
Ha az érintetlen természet csendjére vágyik, várja Önt Gyűrűfű!

OK Klubkártya © 2016