Bella Lovas-udvar Siófok

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a lovaglás árából
Bemutatkozás:

Újonnan épült Lovasudvarunk 2005. tavaszán Európai uniós előírásoknak megfelelõen készült el. Siófok Budapest felõli oldalán az M7-es autópálya 100-as km-nél, a rádióadó torony elõtt elhaladó Szabadi útról közelíthetõ meg. A Verebes dűlő végén, 30000 négyzetméteren, karámokkal, kerttel, parkolóval és utakkal ellátott területen található lovaink és kisállataink otthona. Betonúton, könnyen megközelíthetõ, autók részére parkolót biztosítunk.

Az épület földszintjén boxos istállóban, állatbarát környezetben, ápoltan, európai uniós elvárásoknak megfelelõen tartjuk lovainkat.
Az épület emeletén tágas klubhelység terasszal kilátással az edzőkarámra, kultúrált öltözõ, fürdõszoba áll a lovasok rendelkezésére.

Az udvaron kerti fabútorok, grillezõ, edzőkarám-akadályokkal, legelőkarámok és kisállat simogató: Lámák, Pónilovak, Szamár, Kecske, Birka, Pávák és sok más háziállat várja a hozzánk látogató kisállat barát vendégeket.
Gyerekeknek Pónilovon sétalovaglás, vagy sétakocsikázás, lehetséges kísérõvel.

Aki szereti a természetet, és a lovakat látogasson el hozzánk, tanuljon meg lovagolni.
A lovaglás és ezekkel a csodálatos állatokkal eltöltött idő fantasztikus élmény!
Célunk, kezdõknek és haladóknak, kikapcsolódni vágyóknak a lovak és a lovagolás élményének bemutatása és lovasoktatás, a lovazás szerelmeseinek a hobbi, a sportolás, a továbbképzés mellett a szabadidõ kellemes eltöltése.

Minden kedves érdeklõdõt szeretettel várunk az év bármely időszakában.

OK Klubkártya © 2016