Pelyhe Pince - Múzeum

OK Klubkártyával
20% kedvezmény a múzeumi belépő árából
Bemutatkozás:

Aki ellátogat hozzánk, az megismeri a Bükki Nemzeti Park lábánál a csodálatos fekvésű Bükkzsérc községet, a vidék néprajzi, turisztikai kínálatát, a tájra jellemző finom ételkülönlegességeket, és a tájjelegű borokat, valamint Magyarország első zsűrizett tufapince faragásait. A településen és a környéken megismerheti kulturális örökségünket, a hagyományos népi mesterségeket.
A csendes falusi környezetben elérhető áron megpihenhet. Kikapcsolódhat kirándulásokkal, megismerheti a környék történelmi, néprajzi városait, valamint megismerheti Bogács, Eger, Egerszalók, Mezőkövesd gyógy- és termálfürdőjének jótékony- és gyógyító hatásait.

Családunk célul tűzte ki, hogy a vidék tárgyi-, szellemi kulturáját, magyar hagyományait, népszokásait bemutassa.
Aki szeretne egy hosszú hétvégén kikapcsolódni vagy nyaralni, és gazdag, színvonalas élményekkel távozni, az keressen bennünket. Várjuk Önt a csodálatos fekvésű Bükkzsércre, a környék nevezetes történelmi, néprajzi értékeivel és vonzó látnivalóinak megtekintésével!

Szeretettel várjuk Önöket!
Pelyhe Pince - Múzeum Pelyhe Pince - Múzeum Pelyhe Pince - Múzeum Pelyhe Pince - Múzeum Pelyhe Pince - Múzeum Pelyhe Pince - Múzeum Pelyhe Pince - Múzeum Pelyhe Pince - Múzeum

OK Klubkártya © 2016