Salánki Családi Borpince, Vinoteka

OK Klubkártyával
15% kedvezmény minden bor árából
Bemutatkozás:

A Családi Borgazdaságot 1973-ban alapítottuk a tihanyi-félszigeten. Borok palackozását 1985-óta végezzük. Birtok nagyság 20 ha jelenleg. Fő fajtáink elsősorban a félszigeten termelt különleges vörösborok, Cabernet Franc, Merlot, Kékfrankos, Oportó, Zweigelt, valamint a Balatonfüred-Csopaki Borvidék különleges fehérborai: Juhfark, Tramini, Sauvignon blanc, Chardonnay, Szürkebarát.

Borászatunk a 71-es főútvonal mellett Aszófőn található, 2 km-re Tihanytól. Nyitva vagyunk egész évben hétfőtől-szombatig 8-17 óráig.

Vásárláskor mindig lehet kóstolni is a Vinotékában. Borkóstolást, üzemlátogatást egyeztetett időpontban bármikor tudunk biztosítani.

Ötven főig a kis kóstoló teremben. Van lehetőség nagyobb rendezvények lebonyolítására is egy jól felszerelt konferencia teremben, ahol 350 fős rendezvényt tudunk ellátni. Itt lehet rendelni meleg ételt, kulturális programot, vagy egyéb rendezvényt.

Igény szerint egy és több napos programokat is meg tudunk szervezni:
szállással, hajókirándulással, lovaglással, sétakocsizással, városnéző kisvonattal tudjuk a kedves vendégeket a programokra szállítani, pinceszerre, csárdákba és a programoknak megfelelő helyszínekre, igény szerint.


Szeretettel várjuk a borok kedvelőit, kikapcsolódni vágyó borbarátokat és barátaikat.

OK Klubkártya © 2016