Akácvirág Vendégház

OK Klubkártyával 10% kedvezmény a felnőtt árakból

(A kedvezmény ünnepnapokon, helyi rendezvények idején
és főszezonban nem vehető igénybe!)
Bemutatkozás:

Luxus kényelem és nyugalom családbarát vendégházunkban Szilvásvárad szívében.

Kedves fogadtatás mellett kínáljuk a pihenés és kikapcsolódás érzését. Hangulatosan berendezett apartmanjaink külön bejárattal, saját fürdőszobával, konyhával és televízióval felszerelt szobákkal rendelkeznek! Nagyobb baráti társaságok és családok esetén az apartmanok egybenyithatóak! Panorámás superior apartmanokban: 2, 3, 4 fős elhelyezést biztosítunk, új kényelmes bútorokkal, klímával és csodálatos kilátással a Bükk hegyeire. Kerti lakunkban ping-pong asztal, darts, gyermeksarok, mini könyvtár biztosítja a gyerekek és felnőttek kikapcsolódását. Parkosított belső udvarunkban játszótér, fedett kerti étkezők és ingyenes, zárt-fedett parkoló várja az érkező vendégeket. Szállásunk különlegessége, hogy kérésükre a lovas-hintó vagy lovas-szán vendégházunknál veszi fel kedves vendégeit. Számtalan étkezési lehetőség közül választhatnak vendégeink. Az egyik apartmanban felszerelt konyha, a másikban teakonyha található, de lehet szó kerti sütögetésekről, melyhez biztosított szalonnasütő, bográcsozó hely, gömbgrill, tárcsán sütés, fedett kerti lak kényelmes fa bútorokkal. Kiváló szórakozási lehetőségek Szilvásváradon és környékén: Bobpálya, Kalandpark, Kisvasút, Vidámpark, horgásztavak, gyógy és termálfürdők, lovaglás, lovas-hintón a hegyek- község körbeutazása.

Az épület első apartmanja a földszinten található:

Mérete 65 m2, két házaspárnak, maximum 2-3 gyermekkel, vagy 6 fős családnak - 6 fős baráti társaságnak ajánljuk. Teljesen felszerelt konyha és étkező található benne. A szobákban harmonikus színvilág, színes tv, új bútorok, franciaágy, valamint kényelmes heverők találhatók felnőttek vagy gyermekek számára. A két szobához egy 12 m2-es kádas fürdőszoba tartozik. Az apartman tágas konyhájában egyidejűleg 6-8 fő is kényelmesen asztalhoz ülhet. Kiválóan alkalmas születésnapok, névnapok megünneplésére, baráti vagy rokoni beszélgetésekre, meglepetés-partik lebonyolítására.
Az apartmanhoz tartozó, borostyánnal benőtt, grillező hely található, messze az utcafronttól. Itt üldögélve megtapasztalhatja a vidék nyugodt hangulatát, de akár egy nagyobb társasággal is kellemesen töltheti az estéket tavasztól késő őszig.

Az épület második apartmanja.

A maximálisan 8 főt befogadó, emeleti 65 m2-es apartmant elsősorban olyan családoknak, vagy baráti társaságoknak ajánljuk, akik számára előnyt jelent a két külön kádas fürdőszoba. A szobákban harmonikus színvilág, klíma, színes tv, új bútorok, franciaágy, valamint kényelmes heverők találhatók felnőttek vagy gyermekek számára. Felszerelt teakonyha étkezővel teszi kényelmessé az itt tartózkodásukat.

Parkosított udvaron kerti bútorok, nyári faházak, szalonnasütő - grillező helyek, rönkfa játszótér és fedett-zárt parkoló találhatók.
Akácvirág Vendégház Akácvirág Vendégház Akácvirág Vendégház Akácvirág Vendégház Akácvirág Vendégház Akácvirág Vendégház Akácvirág Vendégház Akácvirág Vendégház Akácvirág Vendégház Akácvirág Vendégház

OK Klubkártya © 2016