Gólyavár Porta

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállás- és kerékpárkölcsönzési díjból minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén
Bemutatkozás:

A GÓLYAVÁR-PORTA vendégházai félúton Tiszafüred és Hortobágy között, a Hortobágyi Nemzeti Park kapujában találhatók. 15 perces autóúttal elérhető a Tisza-tó, a másik irányban a Kilenclyukú híd. Kócsújfalu egy kb.160 lakosú kis település, ahol az emberek a természet szívében, annak ölelésében élnek. A puszta gazdag állatvilága, madarak ezrei, gólyacsaládok és az ember itt jól megfér egymás mellett. Ebbe a természeti környezetbe illeszkedik be a Kemencés-Ház és a Réka-ház.kiadó szoba, nyugodt környezet, apartman, Tisza-tó, szállás, madarászat, falusi turizmus
Vendégházainkra jellemző a nyugodt, zöld környezet, az óriási kert. Egész évben várjuk a madárvilág szerelmeseit, baráti társaságokat, gyermekes családokat, pihenni vágyó falusi nyugalmat kedvelőket. A két vendégház, melyeket a Falusi Turizmus Egyesület a maximális négy napraforgós minősítéssel jutalmazott, remek bázis, legyen a cél akár gyalogos- illetve kerékpáros túra, madármegfigyelés, vagy horgászat. Vendégeink házi kedvenceiket, kutyáikat, macskáikat is magukkal hozhatják! kiadó szoba, Tisza, gólya, vendégház, puszta, szállás, hortobágy, apartman, kert, madármegfigyelés, szálláshely
A hangulatos, 20 férőhelyes, fűtött közös helység kiválóan alkalmas együttes étkezésekre és közösségi programok megrendezésére. Akik szeretik, játszhatnak nálunk dartsal, ki lehet próbálni az íjászatot, rendelkezésre áll ping-pong asztal, és természetesen mindenkit vár az állatsimogató.

Szálláshelyünk tagja a Tisza-tavi Túraközpont hálózatnak, mint gyalogos és kerékpáros túraközpont. Jelenleg 20 db összteleszkópos túrakerékpár bérelhető felnőtt és gyermek méretben. Gyermekülések, védősisakok, biztonsági mellények, térképek, és 2 db GPS egészítik ki szolgáltatásunkat. A túrák szervezésében segítséget nyújtunk, igény esetén vizsgázott túravezetőről gondoskodunk. A Tisza-tavi Túraközpont Hálózat színvonalas, garantált szolgáltatásai folyamatosan bővülnek.

Tiszafüredtől mindössze 16 km távolságra fekszik, így a Tisza-tó szabadstrandja és egész évben nyitott termálfürdője könnyedén elérhető. A szálláshely mégis távol esik a világ zajától a városi nyüzsgéstől. A 33-as főúton Debrecen felé ugyanilyen távolságra a Világörökség részét képező Kilenclyukú Hídon átkelve a Hortobágy pusztája fogad. 50 km-es körzetben Hajdúszoboszló Európa-hírű gyógyfürdője, csúszdaparkja, és Debrecen város látnivalói érhetők el. Ugyancsak 1 órás autóúttal Egerben, a fürdők és borok barokk városában lehetünk.

OK Klubkártya © 2016