Apát Hotel és Étterem

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból standard típusú szobáinkban, kivéve ünnepnapokon és kiemelt időszakban
Bemutatkozás:

Családi szállodánkat az ország legnyugatibb vidékén, az Őrségi Nemzeti Park területén a Vendvidék központjában, Apátistvánfalván találhatja. Ausztria 10 km-re, a szlovén határ mindössze 3 kilométerre érhető el szállodánktól.
A hotel egy 7 hektáros őspark ölelésében, gyönyörű zöld környezetben található. A pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás élményéhez szükséges szolgáltatások széles körével vár minden idelátogatót.
A megszépült, felújított Apát Hotel*** 20 szobája kényelmes elhelyezést biztosít vendégei számára.
Maximális kapacitásunk 52 fő. Szobáink egy része zuhanyzós pótágyazható, színes televízióval felszerelt. Néhány szobánk az egyszerűbb igényeknek igyekszik megfelelni azzal, hogy a szobákhoz közös zuhanyzók tartoznak.
Esküvők, rendezvények, konferenciák lebonyolításához a vendégek rendelkezésére áll 40-50 fős különtermünk is.
Étterem


Nagyszerű, egyedi kulináris élményt nyújt éttermünk, ahol szállóvendégeink mellett minden kedves betérőt is szeretettel látunk.
Konyhánk vidékünk, az Őrség jellemző alapanyagaiból dolgozik, melyből helyi, hazai és nemzetközi ételeket egyaránt készítünk.
Számunkra fontos szempont, hogy a vendég a lehető legfrissebb és legízletesebb ételeket fogyassza, ezért lehetőség szerint a helyben termelt alapanyagokat részesítjük előnyben.
Éttermünk kínálata széles spektrumon mozog, megtalálhatóak benne olyan ételek, mint a lecsó vagy a disznótoros káposzta, de olyan szezonális különlegességek is, mint a káposztás-tökmagos rétes, vagy a már szinte elfeledett régi magyar étek: a kerékrépa különböző variációi.
Kóstolja meg Ön is különleges ajánlatainkat, válasszon étlapunkról kedve, ízlésvilága szerint!
Apát Hotel és Étterem

OK Klubkártya © 2016