Császár Rent

OK Klubkártyával
10% kedvezmény az autóbérlés díjából
Magunkról: Amiért bennünket érdemes választania!

A Császár Cégcsoport, melyhez a Császár Rent is tartozik, több mint 9 milliárd forintos éves nettó árbevételével Veszprém megye legnagyobb és az Észak-Dunántúl egyik legjelentősebb autópiaci szereplője.
Zala , Komárom-Esztergom és Veszprém megyében Császár Autószerviz Kft. néven kizárólagos forgalmazói vagyunk a Renault, Nissan és Dacia márkáknak. Képviseleteink Zalaegerszeg, Keszthely, Tatabánya, Komárom, Ajka, Pápa és Veszprém városokban találhatók meg. Veszprém megyében Pápán és a megyeszékhelyen Veszprémben a Császár Cégcsoporthoz tartozó Autó-Nexus Kft. által Ford forgalmazóként veszünk részt a gépjárművek értékesítésben.

Természetesen minden márkakereskedéshez kiválóan felszerelt szakszerviz tartozik és az alaptevékenységhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások teljes palettáját is biztosítjuk.


A Császár Rent 2007. szeptemberében kezdte meg tevékenységét önálló üzletágként, mely a bérautó szolgálaton kívül flottakezelést és flottaértékesítést is végez. Telephelyeinket a márkakereskedő hálózataink infrastruktúrája biztosítja, így jelen tudunk lenni az összes a fentiekben megnevezett városban is. Bérautóflottánkban a kis autótól a nagy autón és a 9 személyes kisbuszon keresztül az 1,6t teherbírású zárt áruszállítóig minden kategóriájú gépjárművel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A három megyére kiterjedő kereskedőhálózat biztosítja a teljes körű, minden igényt kielégítő autó választékot személy és haszonjárművek vonatkozásában is. A hálózathoz tartozó márkaszervizek stabil és könnyen elérhető hátteret jelentenek az üzemeltetéshez, karbantartáshoz, javításhoz. A Császár Cégcsoport biztos anyagi bázisa hosszú távú tervezhetőséget és partnerséget nyújt ügyfeleink számára.

OK Klubkártya © 2016