Bali Caffe & Restaurant

OK Klubkártyával
20% kedvezmény a teljes fogyasztásból a déli menü kivételével
Bemutatkozás:

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk bemutatni Önöknek éttermünket, a Bali Caffe-t, amelyet a belváros szívében, az Astoriánál nyitottunk. Barátságos környezetben, pénztárcakímélő árainkkal várjuk kedves vendégeinket reggelire, ebédre, vacsorára. Széles italválasztékunkban a prémium italok mellett különösen figyelemre méltó a borválasztékunk, kínálatunkban a magyar borok mellett a világhírű szőlőskertek nemzetközileg elismert borkülönlegességeit is megízlelhetik! Étlapunkon a nemzetközi konyha különlegességein túl a vegetáriánus ételeket is megtalálhatják. Délben menüt, valamint naponta újabb és újabb gasztronómiai finomságokat kínálunk. Idegen nyelveket is beszélő felszolgálóink figyelmes kiszolgálással, otthonos légkörben várják a jó hangulatra, kikapcsolódásra, a különleges ízekre vágyókat.

Kávézónkban 13 asztal található külön dohányzó és nem dohányzó résszel és még egy privát terem is helyet kapott, amely lehetőséget nyújt kisebb ünnepségek, összejövetelek, rendezvények lebonyolítására. Élőzene minden héten latin és karibi ritmusokkal, soul és funky zenével.

A www.balicaffe.hu/naptar.htm weboldalon részletesen tájékozódhatnak a programjainkról. Köszönjük, hogy megtisztelték honlapunkat figyelmükkel, és bízunk abban, hogy a jövőben Önöket is üdvözölhetjük kedves partnereink, vendégeink sorában!

Mindenkit szeretettel várunk! Üdvözlettel: a Bali Caffe vezetősége

Az új exkluzív megjelenésű Bali Caffe nyitva tartása: Hétfő-Péntek: 10:00-24:00 Szombat-Vasárnap: 11:00-24:00 Konyhánk minden nap 23:30-ig üzemel.

OK Klubkártya © 2016